DEBATT - "Skal hilse fra naturen" + “Mer enn bare fjell”

Nordkapp Filmfestival er stolte av å invitere til en unik filmvisning og panelsamtale som setter naturens skjønnhet og sårbarhet i fokus.
 
Vi presenterer filmen "Skal hilse fra Naturen" av Asgeir Helgestad, samt piloten "Mer enn bare fjell" av Johannes Vang. Disse filmene gir et enestående innblikk i naturens utfordringer.
 
Etter visningene vil vi arrangere en høyst relevant panelsamtale om vindkraft - et tema som skaper stort engasjement.

Panelet består av sentrale aktører i debatten: Gaute Grøtta Grav og Eivind Salen fra Motvind, filmskaperne Asgeir Helgestad og Johannes Vang, ordfører Jan Morten Hansen fra Honningsvåg og ordfører i Gamvik, Ragnhild Vassvik.
Samtalen vil bli ledet av Catherine Paus, leder for Seksjon for forskning, utdanning og formidling ved Norges Arktiske Universitet i Tromsø.
 
Samtalen vil være en gyllen anledning til å få innblikk i de komplekse utfordringene og mulighetene som vindkraften bringer med seg. Vi oppfordrer publikum til å delta aktivt ved å kommentere og stille spørsmål underveis. Som en festival med et sterkt engasjement for aktuelle samfunnsspørsmål, ønsker vi å bidra til en konstruktiv og respektfull dialog om dette viktige emnet.
 
Vi ser frem til å ønske dere velkommen til dette spennende arrangementet under Nordkapp Filmfestival, lørdag 14. september kl. 15:00. Bli med oss for en inspirerende ettermiddag der naturens stemme står i sentrum.
 
Publisert
03. september 2024
Skrevet av